Shpejtesi

Po kerkoni shpejtesi dhe stabilitet? Mos u shqetesoni! Paketat tona ofrojne dhe garantojne 24/7 lidhje me internet te shpejte dhe te sigurt!

Instalim dhe konfigurim

Ne ju ndihmojme qe ju te merni sherbimin e duhur per shtepine apo ambientin tuaj te biznesit duke mundesuar instalimin e paisjeve network te nevojshme sipas kompleksitetit te ambientit ku ju jetoni apo punoni.

Sherbim 24 ore

Ju vijme ne ndihme 24 ore ne cdo dite te javes nepermjet suportit livechat ose telefonatave ne numrin 0675575757

Paketat Business

Biznes Fillestare

Paketa Biznes

 • 3000 Leke / Muaj
 • Linje e dedikuar
 • Shpejtësi 8 Mbps / 8 Mbps
 • Ip Dinamike
BEST SELLER

BIZNES STANDARD

Paketa Biznes

 • 6000 Leke / Muaj
 • Linjë e dedikuar
 • Shpejtësi 12 Mbps / 12 Mbps
 • Ip Publike

BIZNES PREMIUM

Paketa Biznes

 • 10000 Leke / Muaj
 • Linjë e dedikuar
 • Shpejtësi 20 Mbps / 20 Mbps
 • Ip Publike

BIZNES ULTIMATE

Paketa Biznes

 • 15000 Leke / Muaj
 • Linjë e dedikuar
 • Shpejtësi 30 Mbps / 30 Mbps
 • Ip Publike

Paketat Family

FAMILY FILLESTARE

Paketa Family

 • 1500 Leke / Muaj
 • Data pa limit
 • Shpejtësi 4 Mbps / 2Mbps
 • Ip Dinamike

FAMILY GOLD

Paketa Family

 • 2000 Leke / Muaj
 • Data pa limit
 • Shpejtësi 8 Mbps / 2Mbps
 • Ip Dinamike

FAMILY PRO

Paketa Family

 • 3000 Leke / Muaj
 • Data pa limit
 • Shpejtësi 12 Mbps / 4 Mbps
 • Ip Dinamike
Treguesit e cilesise se sherbimit
Model Kontrata WirNET

OUR SERVICES

Suport
Çelesi i suksesit tone.Ne ju ndihmojme per zgjidhjen e cdo problemi tuajin sepse ajo qe ka me shume rendesi per ne eshte maredhenia qe kemi krijuar gjate ketyre viteve me klientet tane ne menyre qe ato te ndihen te lire te telefonojne edhe ne rast se ato kane akses ne sherbimin e internetit por deshirojne suport nga ana jone per probleme te ndryshme si p.sh bllokimi i websiteve me permbajtje jo te pershtatshme per femijet nen moshe.
 • Mbroni femijet nga interneti
 • Luftojme se bashku piraterine
 • Lundro i sigurte ne internet
Wifi Zone
WirNET ne saje te paisjeve bashkekohore dhe moderne ju ndihmon qe ju te mbuloni zonen tuaj te biznesit me wireless .
 • Wifi Zone
 • Projektojme rrjetin tuaj
HotSpot
Ne jemi kujdesur gjithmone per imazhin e qytetit tone.Nepermjet sherbimit HotSpot Ditor ose Mujor ne mundesojme turistet qe jo vetem te kene akses falas ne internet por nepermjet ketij sistemi ne provomojme Dibren.
 • Promovimi i zonave turistike
 • Promovimi i bizneseve artizanale lokale
 • Eventet me te rendesishme qe ndodhin
Best Selling
Dëshirojmë të ju gjendemi sa më pranë.Në çdo kohë WirNET operon me planet best selling duke promovuar paketa të reja me çmime konkuruese në mënyrë që çdo individ ose biznes të bashkohet në familjen e madhe
 • 25 % ulje për lidhjet e reja

Perse e duan rrjetin tone?

200

Kliente te kenaqur

24

Ore Sherbim Suporti

14

Njesi Administrative mbulim

Klientet tane :

Speedcheck